Heerlijke wijn van de Pos Collection van de familie Pos!

Heerlijke wijn van de Pos Collection van de familie Pos!

Hallo POSitives,

De familie Pos heeft heel heel mooi nieuws! Hun Chardonnay Sauvignon heeft goud gewonnen tijdens de Berliner Wein Trophy 2018. Ontzettend trots zijn zij dat deze onafhankelijke jury uit de talloze inzendingen

de POS premium witte wijn heeft beloond met

een dikke gouden plak!

Uiteraard zijn de bubbels van de Familie Pos ook nog altijd heerlijk; Brut, mousserende wijn om mee te Possen!

Nieuw is de (mousserende) Rosé waarmee je ook kunt Possen! Beide met een kurk, dus iets om te vieren.


En dan hebben we los van de chardonnay ook nog een heerlijke rode wijn, een Merlot in onze winkel te koop!

De missie van de familie Pos is om
 de beste wijnen uit Chili naar Nederland te halen. En wat die beste wijnen dan zijn? Dat zijn de wijnen die ze zelf het lekkerste vinden. De familie Pos gaf hun vertrouwde leven in Nederland op en ging in Chili hun droom achterna: hun passie voor wijn in daden omzetten. Dat is het ondernemende gezin gelukt, en hoe. Inmiddels hebben zij zes heerlijke wijnen op de markt gebracht, waarvan wij vier heerlijke wijnen verkopen, want twee zijn er voor de horeca markt. Met hun verhaal hopen ze ook jou te inspireren om gewoon lef te tonen en te doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen.


Geniet van het leven! Is hun motto.

Na het avontuur in Chili, waar de familie Pos in een jaar tijd hun bestaan heeft opgebouwd, samen met hun twee kinderen. Hebben zij tevens tijdens dit jaar een Pos wijn Collectie in het leven geroepen, zij hebben zelf de smaken bepaald en de wijn gekozen, deze wordt van Chileense druiven gemaakt. Ook hebben zij samen met een ontwerpster het etiket ontworpen. Dit hele avontuur was een jaar lang te volgen op de tv bij RTL “Helemaal het einde”, iedere week op tv.

Nu een half jaar na het verschijnen van de laatste aflevering van “Helemaal het Einde” hebben zij een rondrit door Zuid-America gemaakt met hun kinderen en ook dit werd iedere week uitgezonden. Maar inmiddels is ook de laatste aflevering van “VAMOS met de familie Pos” al uitgezonden.

Maar
het is geenszins stil rond deze ondernemende familie, want er staat al weer een nieuwe wijn op stapel, maar hierover vertellen we later meer, wanneer dit bekend wordt ….. waarschijnlijk ergens in de zomer! Houdt onze berichten in de gaten op deze website, dan informeren we jullie z.s.m. wanneer het bekend is.


                                               Ben je ook een POSitive?

POS dan mee met de familie Pos op het succes van hun wijn
met een Pos wijntje in de hand!  

Een reactie

Comments are closed.