Bonbons & chocolade

Bonbons & chocolade & Fijn Chocolade repen in Zwolle

Ons eigen bonbonassortiment:
Onze chocolaterie heeft een groot assortiment handgemaakte Belgische  bonbons en chocolade welke speciaal voor ons ambachtelijk worden vervaardigd in België. En deze zijn van een uitmuntende kwaliteit chocolade en dat proef je ook echt! 

Wij hebben in onze winkel een luxe eigen assortiment bonbons en tevens bieden wij wisselend bonbons aan, bv. voor een thema of een seizoens assortiment bonbons zoals o.a. Valentijn, Pasen, Lente, Moederdag, Zomer, Herfst, Sint, Kerst, oranje EK/WK.

Cupcake Bonbons

Wij hebben diverse cupcake bonbons. Een bonbon in de vorm van een mini cupcake met diverse smaken vulling: bv. cappuccino/mokka, amandelpraliné, lemon cheesecake, aardbeienfondant  en chocolade crème. Een plaatje om te zien en een tongstrelend lekker. Verpakt in een luxe bonbondoosje, bonbons zoals hierboven afgebeeld. Deze zijn ook online te bestellen, ga naar de bestelpagina en scroll naar beneden tot het kopje bonbons.

Ambachtelijke Fijn Chocolade limited Editions repen:

1 x per jaar komen er Fijn Chocolade Limited Edtion repen uit, welke in 1 run gemaakt worden en daarna niet meer, dus een limited editions op=op concept. Veelal zijn dit bijzondere repen met bijzondere smaken. Dus wees er snel bij! Als ze heel populair zijn dan worden ze soms daarna standaard in het assortiment opgenomen!

Melk chocolade Amerettini is hier een voorbeeld van en ook Melk chocolade Café Noir!

Ambachtelijke Fijn Chocolade repen:

In 2020 is deze Fijn Chocolade business ontstaan  aan de keukentafel in Apeldoorn met Marc en zijn vader. Het werd geheel gemaakt volgens het Familie recept en is in 2023 overgenomen door Sara-Lena uit Doetichem deze overheerlijke Ambachtelijke Chocolade repen nu maakt volgens het familie recept van Marc. De chocolade proeft nog steeds heel rijkelijk en lekker zacht, alleen de wikkels heeft ze aangepast.

Nieuw: de VEGAN Chocolade Puur met geroosterde Hazelnoten repen van Fijn Chocolade:

Alle repen zijn ca 340 gram en als je aan de reep begint is het moeilijk om hem weer weg te leggen!

De chocolade is Fair-trade chocolade dus eerlijke chocolade en ook nog eens superlekker!

Kortom voor een overheerlijke dikke Fijn Chocolade reep ga je naar Specialiteitenhuys Hulsebosch Zwolle, ook voor je Limited Edition repen!

Als het goed is hebben we altijd alle soorten en smaken op voorraad, uiteraard kan het een keer voorkomen dat er een smaak op is, dan kun je altijd een andere smaak proberen!

Luxe Bonbons horen bij ons in een Luxe verpakking.

Een doosje bonbons van Specialiteitenhuys Hulsebosch kenmerkt zich allereerst door de inhoud nl. onze pralinés van uitstekende kwaliteit, maar ook zeker door haar unieke verpakkingen. Wij zorgen telkens weer voor andere leuke en mooie versierde bonbondoosjes. Kom eens langs in de winkel en zie het zelf. Voor iedere gelegenheid en/of seizoen is er wel een andere uitvoering. Wij proberen er altijd weer een cadeautje van te maken.

Kortom bonbons ontvangen van Specialiteitenhuys Hulsebosch is altijd een verrassende ervaring!

Uiteraard hebben we bonbonverpakkingen in diverse formaten (diverse uitvoeringen in de winkel en op aanvraag).

*tussentijdse verkopen voorbehouden.