Zuivel & frisdrank

Zuivel & frisdrank Zwolle

In onze winkel verkopen wij diverse zuivelproducten; zoals halfvolle melk, karnemelk, milk & fruit, koffiemelk, chocolademelk, yoghurt, vla, kwark, zowel halve liters als hele liters.
Ook voor boter, roomboter en biologische melk en karnemelk kunt u bij ons terecht.

Het is ook mogelijk om op bestelling andere soorten of hoeveelheden te bestellen, neem even contact met ons op over de mogelijkheden.

Melk of karnemelk Zwolle?

Biologische melk of biologische karnemelk Zwolle?
Bij Specialiteitenhuys Hulsebosch vindt u allerhande soorten zuivel!

Frisdrank Zwolle

Diverse soorten frisdrank en soorten spa hebben wij in onze winkel, zoals coca cola, fanta, 7-up, Spa blauw, Spa rood e.a. Afhankelijk van het soort frisdrank hebben wij blikjes, kleine flesjes en liter en anderhalve liter flessen. Voor sommige flessen berekenen wij statiegeld, dat u retour ontvangt wanneer u de fles weer inlevert.

Exota Zwolle

Ook hebben wij sinds een aantal jaren Exota in ons assortiment opgenomen. Limonade met prik en echte suiker in allerlei smaakjes.
Kent u het nog de Gazeuse van vroeger ? Met de bekende smaak Campagnepils? Ook deze hebben wij van Exota in onze winkel.
Leuke hippe kleurtjes en een lekker fris drankje!

Vruchtensappen Zwolle

Diverse vruchtensappen zoals jus d’orange, appelsap, dubbeldrank en ook pure ambachtelijke vruchtensappen van Schulp leveren wij, kijk op onze bestelpagina voor een ruime keuze.
Melk, karnemelk, frisdrank en diverse vruchtensappen heerlijk voor bij uw belegde & luxe & warme broodjes en zo bij u op het werk bezorgd!

Heel eenvoudig online te bestellen!