Catering

Bedrijfscatering & Catering Zwolle

Zoekt u bedrijfscatering voor uw bedrijf of uw bedrijfskantine in Zwolle?

Wij kennen 2 soorten catering:
1. Wij kunnen uw kantine/bedrijfsrestaurant beleveren.
2. Wij kunnen uw bedrijf beleveren met onze catering. Overigens kunnen wij ook particulieren voorzien van onze catering. Alleen particulieren dienen van te voren te komen betalen in onze winkel.

Qua levering aan uw kantine of bedrijfsrestaurant geldt dat wij werken met custome-made dag en/of weeklijsten geheel naar uw wensen. Hierbij gaat het om food, maar ook om non-food. Zodat u iedere dag bij ons kunt bestellen met deze lijst per e-mail en wij  u iedere dag kunnen beleveren. Zelfs wanneer u wenst meerdere keren per dag! Kortom wij zijn ook een winkel met een groothandelfunctie.

De overige catering voor uw bedrijf welke wij zouden kunnen verzorgen is bv. koude en warme borrelhapjes of een koud en warm buffet, compleet met frisdrank, sap, bier en wijn of een ontbijt, brunch, lunch of avondeten. Kortom geheel naar wens. Maar ook kunnen wij uw cadeau-, beterschaps- en verjaardagspakketten of jubilarislunches e.d. verzorgen. Of wanneer u voor bij de vergadering koffie en thee wenst met wat lekkers erbij bij voorbeeld bonson, dan kunnen we u bruikleen thermoskannen aanleveren en koffiekopjes en schotels en theeglazen e.d. Kortom wij kunnen u van al uw behoeften voorzien, u hoeft het alleen nog maar te nuttigen.

Bij een koud en warm buffet moet u denken aan dat wij het geheel compleet  bij uw bedrijf neerzetten, kant en klaar om gebruikt te worden en na die tijd komen we alles weer bij u ophalen. Wij leveren geen personeel, omdat dit niet nodig is, omdat het een self-service buffet is en dit scheelt u dan ook weer in de kosten.

Graag bij het bestellen van uw speciale bedrijfscatering tenminste 2-3 dagen van te voren bestellen voor 12 uur of bij voorkeur eerder via: info@specialiteitenhuyshulsebosch.nl of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.  

 

Ook kunnen wij compleet verzorgde lunches aanbieden, waaronder:

Zoekt u bedrijfscatering Zwolle voor uw bedrijfskantine? Wij kunnen uw kantine in uw bedrijf cateren, u kunt heel eenvoudig ons speciale bedrijfscatering (pdf) faxformulier dowloaden, onderaan deze pagina. En zit er niet een lijst bij die u kan gebruiken, neem dan contact met ons op, dan maken wij er een geheel volgens uw wensen.

Het weekbestelformulier kunt u dagelijks gebruiken om te bestellen. Eventueel kunnen wij dit formulier ook custom-made maken, met alleen de produkten erop welke u wenst te gaan bestellen. Neemt u dan even contact met ons op.

Bedrijfscatering Zwolle? Specialiteitenhuys Hulsebosch Zwolle! Wij bieden u goede service en daar gaat het toch om?
Wilt u gebruik maken van onze service, download onze bestellijsten voor bedrijfscatering: lunchbezorging

Wij kunnen ook een Belegde broodjes bestellijst leveren en event. kunnen we nog veel meer leveren dan op deze bestellijsten staat, mocht u dit wensen of een actuele custom-made lijst willen hebben, neemt u dan contact met ons op!