Levensmiddelen

Levensmiddelen, koek, koffie, thee, noten, e.d. Zwolle

In onze winkel hebben wij diverse levensmiddelen: o.a. koffie, thee, suiker, diverse groenten in potten, sauzen, zoet beleg o.a. hagelslag en vlokken, ambachtelijke pindakaas van De Pindakaaswinkel, diverse soorten cup-a-soep en soep, koek (grote sortering koeken en koekjes), snoep, crackers, beschuit. 
Ook verkopen wij ambachtelijke jam en marmelade in mooie glazen weckpotten zonder kleur- en smaakstoffen in diverse aparte smaken. 

Klepper & Klepper Drop “De Beste drop ooit”

Wij verkopen overheerlijke Klepper drop, bij velen al bekend : De beste drop ooit en met liefde gemaakt en zonder gluten en gelatine!

Waarom deze drop? Glutenvrij en 3 soorten zijn verrukkelijk vegan en als je het proeft dan weet je het antwoord op deze vraag!

Diverse varianten : Volzoet, mildzout, laurier zijn vegan en de honingvariant mogen we ‘vegetarisch”noemen, omdat je voor honing bijen nodig hebt. Pittig zout is een combinatie van zout en zeewier is de nieuwste smaak! Eerst een beetje vreemd, maar dan weet je niet van ophouden als je deze probeert.

Zwolse mosterd

Zwolle is bekend om zijn Zwolse mosterd en deze enige echte mosterd is bij ons te koop in diverse smaken; o.a.Honing-mosterd, Knoflook mosterd e.a. en ook sausen; mosterd-dille saus, mosterd honing-tijm saus e.a.

Wil je iets typisch Zwols, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor o.a. de Zwolse mosterd en mayonaises en sausen!

Mosterd en mayonaise Zwolle?
Specialiteitenhuys Hulsebosch!

Dit is een kleine greep uit ons assortiment om een idee te geven waarvoor u nog meer terecht kunt in onze winkel aan de Dijkstraat 1 in het centrum van Zwolle aan de Thorbeckegracht (zie route).

Tevens is het mogelijk om diverse levensmiddelen te bestellen. Wanneer wij iets niet standaard op voorraad hebben, dan kunt u het op aanvraag bij ons bestellen.