Levensmiddelen

Levensmiddelen, koek, koffie, thee, noten, e.d. Zwolle

In onze winkel hebben wij diverse levensmiddelen: o.a. koffie, thee, suiker, diverse groenten in potten, sauzen, zoet beleg o.a. hagelslag en vlokken, ambachtelijke pindakaas van De Pindakaaswinkel, diverse soorten cup-a-soep en soep, koek (grote sortering koeken en koekjes), snoep, crackers, beschuit. 
Ook verkopen wij ambachtelijke jam en marmelade in mooie glazen weckpotten zonder kleur- en smaakstoffen in diverse aparte smaken. 

Ambachtelijke Pindakaas 

Wij verkopen ambachtelijke pindakaas van de Pindakaaswinkel, omdat dit geweldige pindakaas is met diverse smaken.

Waarom deze pindakaas?

*Zoutarm; ze gebruiken zo min mogelijk zout. Zelfs hun meest zoute smaak heeft zo’n    25% minder zout dan een standaard pindakaas.
*Geen toegevoegde suikers.
*Geen palmolie, maar kokosolie dus beter voor het milieu.

Met liefde handgemaakt; hierdoor is ieder potje uniek.

Potje genot; Veruit de belangrijkste reden is dat deze pindakaas echt dè lekkerste is van Nederland. Om je vingers bij af te likken!

Recept tip: maak eens satésaus met chilipeper/citroengras pindakaas. Niet te versmaden zo lekker!

Zwolse mosterd

Zwolle is bekend om zijn Zwolse mosterd en deze enige echte mosterd is bij ons te koop in diverse smaken; o.a.Honing-mosterd, Knoflook mosterd e.a. en ook sausen; mosterd-dille saus, mosterd honing-tijm saus e.a.

Wil je iets typisch Zwols, dan ben je bij ons aan het juiste adres voor o.a. de Zwolse mosterd en mayonaises en sausen!

Mosterd en mayonaise Zwolle?
Specialiteitenhuys Hulsebosch!

Dit is een kleine greep uit ons assortiment om een idee te geven waarvoor u nog meer terecht kunt in onze winkel aan de Dijkstraat 1 in het centrum van Zwolle aan de Thorbeckegracht (zie route).

Tevens is het mogelijk om diverse levensmiddelen te bestellen. Wanneer wij iets niet standaard op voorraad hebben, dan kunt u het op aanvraag bij ons bestellen.