Belegde & luxe broodjes

Belegde broodjes Zwolle

Onze broodjes worden iedere dag vers voor u gebakken de hele dag door van ‘s morgens vroeg om 7 uur tot ‘s avonds laat.

In onze winkel hebben wij geen kant-en-klare belegde broodjes liggen. Al onze belegde broodjes worden ter plekke voor u klaar gemaakt. Het bekende klaar-terwijl-u-wacht!  De broodjes worden vers gebakken, de kaas en vleeswaren worden vers voor u gesneden, zo wordt uw broodje altijd vers voor u bereid. Wij hebben ook belegde broodjes bezorging!

De hele dag door kunt u o.a. onze belegde broodjes laten bezorgen in heel Zwolle!

Verder hebben wij bij Specialiteitenhuys Hulsebosch een motto: “Alles wat u ziet in onze winkel aan beleg kan besteld worden op een broodje”, dat heeft geresulteerd in een zeer ruime keuze aan beleg voor uw belegde broodjes. Zo hebben wij alleen al bv. meer dan 15 soorten Hollandse en buitenlandse kaassoorten en meer dan 15 soorten verse salades en meer dan 20 soorten fijne vleeswaren om uit te kiezen.

Als u onze online bestellijst bekijkt, dan bent u het toch met ons eens dat wij het grootste belegde broodjes assortiment hebben van heel Zwolle? Daar kunt u niet omheen als gerenommeerd bedrijf! U wilt toch ook in deze tijd lekker lunchen èn voor niet al te veel geld? Dus belegde broodjes Zwolle, warme broodjes Zwolle of luxe broodjes Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Luxe & Warme broodjes uit Zwolle

In onze winkel hebben wij een assortiment luxe broodjes en ook tractatie snacks o.a. luxe gesuikerde appelfappen, warme frikandel broodjes,  warme Nederlandse saucijzen broodjes en warme vegetarische saucijzen broodjes, warme pizza broodjes,  luxe Bakkers gevulde koeken e.a. U kunt deze ook op schaal bestellen om te serveren.  

Maar ook voor de fijnproevers onder u hebben wij specialiteitenbroodjes, dit zijn de luxere broodjes met meerdere ingrediënten erop. Ga naar onze bestelpagina om ze te bestellen!

Specialiteitenhuys Hulsebosch verwent de inwendige mens iedere dag met haar belegde & luxe en warme broodjes!
Wenst u ook zo’n lekkere bezorging ?
 Bestel eenvoudig online!

U kunt hier de meest overheerlijke belegde broodjes bestellen om een fijne lunch te beleven, maar ook om bv. uw vergadering op te luisteren of zelfs om perfect de dag mee te beginnen middels een ontbijt van ons! U kunt het ook al vroeg laten bezorgen, neem contact met ons op voor uw vroege of eventuele late levertijd wensen.