Kaas

Hollandse kaas Zwolle

Wij verkopen diverse Hollandse kazen, van jonge tot oude kaas en van komijne- tot sambalkaas. Al onze kazen doorlopen een natuurlijk rijpingsproces en dat proeft u!
Ook hebben wij in ons assortiment geitenkaas (zachte en harde).

Tevens hebben wij speciale kazen, zoals bv. in de lente de bekende GRASKAAS. Die gemaakt wordt van de eerste melk van de koeien die voor het eerst weer in de wei zijn gegaan na de winter om te gaan grazen.

Nieuw in ons assortiment zijn de speciale SOLIGHT 30+ kazen, veel minder vet dan normale kaas en deze light kazen hebben wij in diverse uitvoeringen, zoals belegen, kruiden en ook pikant! Maar wat dacht u van Walnoot/hazelnoot kaas of Sedurre (=verleiding in het Italiaans) kaas of Toscaanse kaas of onze Gold Award winning Bospaddenstoelenkaas van Landgoed Kaamps!

Kaazie kazen: Szechuan kaas (Chinese peper) en Kokoskaas met bij beide een zoetje in de kaas.

Genieten van Hollandse Kaas in Zwolle? Kom naar
Specialiteitenhuys Hulsebosch!

Met deze SOLIGHT kaas kun je gewoon slank de zomer in en toch genieten van een echt stuk overheerlijke ambachtelijke Hollandse kaas! Kom gewoon eens proeven!

Buitenlandse kaas Zwolle

Tevens hebben wij in ons assortiment diverse buitenlandse kazen uit diverse landen in Europa, kom gewoon eens langs in onze winkel om ook kennis te maken met dit assortiment.

Buitenlandse Kaas Zwolle?
Specialiteitenhuys Hulsebosch Zwolle!

Eieren

Wij hebben in onze winkel 2 formaten normale eieren: middel en groot.