Informatie

Welkom op de info pagina van Specialiteitenhuys Hulsebosch

Wij bezorgen (veelal) aan bedrijven in Zwolle (buiten Zwolle alleen op aanvraag).    U kunt bij ons on-line uw bestelling plaatsen. Gebruik daarvoor de link rechtsboven de website: direkt bestellen -klik hier-.
Wilt u meer weten over onze winkel, bekijkt u dan gerust deze website en kom gezellig langs tijdens uw bezoek aan Zwolle. 

Wenst u informatie of heeft u vragen en/of opmerkingen of wenst u een offerte aan te vragen, gaat u dan naar ons contactformulier onder aan deze info pagina.

Verder kunt u wanneer u meer informatie wenst over onze bedrijfscatering ons geheel vrijblijvend contacten. Ook kunne wij bv. een custom-made bestellijst maken. U ontvangt in dat geval alleen een lijst met alleen producten die u wenst af te gaan nemen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van  : 7.00 – 18.00 uur
Zaterdag van                      : 7.00 – 17.00 uur
Zon & feestdagen en koopavonden gesloten, alleen vlak voor de Kerst geopend op zondag vanaf 12 uur.

Voor leveringen buiten reguliere dagen en tijden, neemt u dan contact met ons op.

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u een offerte? Neemt u dan ook contact met ons op.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Huisregels /algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Specialiteitenhuys Hulsebosch streeft naar optimale service.
Om alle bestellingen op tijd te kunnen leveren is een goede planning van essentieel belang. Het is dus van belang bestellingen tijdig te ontvangen zodat ze kunnen worden ingepland.
Bij voorkeur 1 dag van te voren voor 14 uur. Of dezelfde dag voor 10 uur. Wanneer bestellingen later dan 10 uur binnen komen dan worden ze op volgorde van binnenkomst verzorgd en geleverd.
Leveringen voor 8 uur en na 18 uur in overleg.
Specialiteitenhuys Hulsebosch streeft naar het leveren op de gewenste tijd, maar is niet aansprakelijk wanneer de levering door omstandigheden later plaatsvindt, kortom onvoorziene omstandigheden voorbehouden. De orderbevestiging is bindend.
Bestellingen kunnen online geplaatst worden, maar ook per telefoon.
Prijzen zijn onder voorbehoud van reken/prijsfouten, wij behouden ons het recht om de prijs aan te passen, wanneer deze onverhoopt foutief vermeld staat op onze website. Tussentijdse verkopen voorbehouden.
Minimale ordergrootte EUR 10,= excl. btw. Voor leveringen kleiner dan EUR 25,= excl. btw rekenen wij een bijdrage in de bezorgkosten van EUR 3,50 excl. btw. Mocht het leveringsbedrag onder de EUR 10,= zijn dan berekenen wij zonder bericht dubbele bezorgkosten. Onze overige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden komt u tegen tijdens het bestelproces.

Interessante links & leuke & lekkere winkels, website en bedrijven in en over Zwolle

Voor overheerlijke koffie & thee kunt u terecht bij de winkel naast ons:  www.konkeltje.nl

Hier zijn wij ook op te vinden: www.hapsalons.nl en ook op : www.wijndragers.nl

Interesse in een mooie eigen website, zij kunnen hem wellicht voor je bouwen: www.fenj.nl

Ga ook eens naar de website van de VVV Zwolle voor leuke tips in Zwolle of plan gewoon je dagje uit incl. een bezoekje aan onze winkel voor een overheerlijke lunch! Interesse “klik dan hier” en maak er een topdag in Zwolle van.

Wij staan ook vermeld op de volgende site:
http://www.belegde-broodjes-bestellen.nl/portfolio/zwolle/