Fijne vleeswaren

Fijne vleeswaren Zwolle

Wij hebben in onze winkel een grote sortering fijne vleeswaren, zoals bv diverse hammen; achterham, rauwe ham, parmaham, Veluwse beenham. Maar ook diverse worstsoorten, zoals bv. snijworst, grillworst, fijne en grove leverworst, Hausmacher, gekookte worst, speciale Amsterdamse osseworst “de lekkerste die er is” e.a.

Onze Haagsche leverworst en onze filet Américain is bekend, daarvoor hebben wij veel vaste klanten die speciaal naar onze winkel komen voor deze overheerlijke delicatessen.

Maar ook hebben wij vers van de slager als de “R” in de maand is Balkenbrij in ons assortiment, welke u per pakje kunt kopen of wanneer u wenst snijden wij dit pakje in plakken voor u op maat geheel naar uw wens qua dikte op onze snijmachine. Zodat u deze thuis zo kan opbakken en u weer een beetje in ‘vroeger’ tijden waant.

Ook Bloedworst en Bakleverworst van de slager is verkrijgbaar in de maanden, wanneer de “R” in de maand is.

In de december maand hebben we ook altijd extra delicatesses, bv. cranberry patè of Bourgondische patè. Ieder jaar voor de Kerst hebben we een ander aanbod.

Alle fijne vleeswaren wordt door onze medewerksters vers voor u in onze winkel afgesneden.

Fijne vleeswaren Zwolle?
Specialiteitenhuys Hulsebosch Zwolle!

Biologische vleeswaren

Wenst u Biologische vleeswaren dan kunnen wij dit ook leveren op aanvraag. U kunt dit gewoon bij ons bestellen. Wilt u weten hoe? Neemt u dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en/of een offerte.

Biologische vleeswaren Zwolle?
Specialiteitenhuys Hulsebosch Zwolle!

Paté Zwolle

Wij hebben verschillende soorten paté in onze winkel standaard in ons assortiment, o.a. roompaté, groene peperpaté en tuinkruidenpaté.

Met de feestdagen hebben we altijd speciale paté’s op voorraad en deze verschillen per feestdag, meestal is het met kerst bv een wildpaté met cranberries.

Paté Zwolle? Specialiteitenhuys Hulsebosch Zwolle!