Winkel Hulsebosch

Onze winkel Specialiteitenhuys Hulsebosch is gevestigd in het centrum van Zwolle op de hoek Thorbeckegracht/Dijkstraat in een prachtig grachtenpand!

Wij bestaan vanaf de oorsprong meer dan 75 jaar, opa Hulsebosch is begonnen in 1946 met een melkwagen in een melkwijk en vervolgens in 1955 in een winkel.
Destijds in het begin werd er in de winkel alleen kaas en zuivel verkocht.
Door de jaren heen heeft er uitbreiding plaatsgevonden in het assortiment.

In februari 2005 hebben wij de winkel met veel plezier overgenomen van de vorige eigenaar. En inmiddels hebben wij onze winkel verder weten uit te breiden tot een moderne winkel waarin wij samen met onze medewerkers o.a. ovenvers brood, belegde & luxe broodjes, zuivel, Hollandse en buitenlandse kaas, fijne vleeswaren, diverse salades, bonbons & chocolade, tapas, bier, wijn en diverse levensmiddelen verkopen.Dus voor de lekkerste belegde broodjes bezorging van Zwolle of voor een lunchbezorging in Zwolle, gewoon heel eenvoudig online bestellen:Klik hier om direct te bestellen

Tevens hebben wij een groot bezorgtraject opgebouwd in Zwolle, waarbij wij diverse bedijven (kantines van bedrijven), instellingen, ziekenhuizen, politie, kerken, scholen e.d. veelal dagelijks of wekelijks beleveren. Iedere dag (op zondag na) rijdt onze bus met bestellingen door Zwolle om alles af te leveren. Kortom bezorging belegde broodjes Zwolle? Lunchbezorging Zwolle? Bestel bij ons, Specialiteitenhuys Hulsebosch!

Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij kunnen u nl. voorzien van allerhande producten, van levensmiddelen tot belegde broodjes tot bier, wijn en koude & warme hapjes voor uw vrijdagmiddagborrel of lunch in Zwolle. Kortom voor zowel food als non-food producten kunt u bij ons terecht. Op aanvraag is er veel mogelijk:
Specialiteitenhuys Hulsebosch biedt u Totaalservice !

Zo hopen wij ook U in de nabije toekomst te mogen gaan beleveren met al onze overheerlijke delicatessen, want Specialiteitenhuys Hulsebosch verzorgt de inwendige mens!
Met vriendelijke groet,

Ron & Karin de Kok
Specialiteitenhuys Hulsebosch