Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Huisregels /algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Specialiteitenhuys Hulsebosch streeft naar optimale service.
Om alle bestellingen op tijd te kunnen leveren is een goede planning van essentieel belang. Het is dus van belang bestellingen tijdig te ontvangen zodat ze kunnen worden ingepland.  Bij voorkeur 1 dag van te voren voor 14 uur. Of dezelfde dag voor 10 uur. Leveringen voor 8 uur en na 18 uur in overleg.

Wij beleveren klanten in Zwolle en op aanvraag event. ook buiten Zwolle

Specialiteitenhuys Hulsebosch streeft naar het leveren op de gewenste tijd, maar is niet aansprakelijk wanneer de levering door omstandigheden later plaatsvindt, kortom onvoorziene omstandigheden voorbehouden. Zeker wanneer er besteld is na 10 uur voor de lunch op dezelfde dag, dan kunnen wij de door u gewenste levertijd niet garanderen. De orderbevestiging is bindend en bestellingen worden worden dan verzorgd en geleverd op volgorde van binnenkomst. Wanneer u de morgen zelf besteld voor de lunchtijd dan doet u verstandig aan om altijd even telefonisch contact op te nemen met onze winkel tel.038-4541807  om te vragen of de levertijd lukt. Bestellingen kunnen online geplaatst worden, maar ook per e-mail of per telefoon.

Prijzen zijn onder voorbehoud van reken/prijsfouten, wij behouden ons het recht om de prijs aan te passen, wanneer deze onverhoopt foutief vermeld staat op onze website. Tussentijdse verkopen voorbehouden.

Minimale ordergrootte EUR 10,=. Voor leveringen kleiner dan EUR 25,= excl. btw rekenen wij een bijdrage in de bezorgkosten van EUR 3,50 excl. btw. Mocht het leveringsbedrag onder de EUR 10,= zijn dan berekenen wij dubbele bezorgkosten.  

Annuleren kan alleen tot 6 uur van te voren, voor uw leveringstijd en alleen wanneer er geen speciale producten ingekocht c.q. gemaakt zijn voor deze bestelling. Want anders worden er wel kosten in rekening gebracht.

Bij annulering later dan deze 6 uur voor  aflevering wordt er 100% aan u in rekening gebracht.

Voor particulieren geldt: U dient altijd bij afhaling of bij bezorging contant af te rekenen in onze winkel of na overleg bij onze bezorger.

Voor particuliere catering van bv. hapjes en opgemaakte salades geldt: U dient dit altijd van te voren te betalen minimaal 3-4 dagen van te voren in onze winkel of alleen na overleg bij aflevering.

Voor particulieren en bedrijven geldt:
Als er bruikleen producten worden geleverd, bv. soepbuffetpan, opscheplepels, servies, schalen, manden e.d. en deze zijn manco of er wordt bij ophaling breuk geconstateerd, worden deze tegen de nieuwwaarde aan u doorberekend.

Voor bedrijven geldt: na aflevering ontvangt u z.s.m. een factuur, welke u dan per bank binnen 14 dagen na ontvangst van deze factuur aan ons dient te voldoen.

Wanneer u uw bestelling bij ons plaatst per telefoon of per e-mail of via onze website dan geldt, ook dan gaat u akkoord met onze betalingstermijn: betaling binnen 14 dagen.

Bij latere betalingen – zonder overleg – kunnen wij u extra kosten in rekening brengen.

Wanneer u nu doorgaat met bestellen dan betekend dit dat u akkoord gaat met onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij onvoorziene situaties, zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor geleden schade.

Wanneer u bij ons besteld gaat u akkoord met ons AVG privacy statement welke te lezen is op onze website.

Op het moment dat u bij ons besteld doet u als klant afstand van uw recht op ontbinding van deze overeenkomst (consument heeft geen recht op herroepingsrecht), producten kunnen niet worden geretourneerd.

Uitsluitingherroepingsrecht producten:
*Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk)
*Producten kunnen bederven binnen de bedenktermijn.
*Alcoholische dranken waarvan de prijs overeengekomen is bij het afsluiten van een consumentenkoop, maar en welke speciaal voor de klant is  ingekocht en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van de schommelingen van de markt waarop de handelaar  geen invloed heeft. 
*Producten die niet geschikt zijn om te worden geretourneerd om redenen van gezondheidbescherming of hygiëne o.a. levensmiddelen.
April 2019