Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Huisregels /algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Specialiteitenhuys Hulsebosch streeft naar optimale service.
Om alle bestellingen op tijd te kunnen leveren is een goede planning van essentieel belang. Het is dus van belang bestellingen tijdig te ontvangen zodat ze kunnen worden ingepland.  Graag 1 dag van te voren voor 14 uur. Of dezelfde dag voor 10 uur., maar kies dan voor een levertijd na 12.30 uur en zet u er dan bij het kopje opmerkingen bij dat het later mag geleverd worden, omdat het dan nl. op volgorde van binnenkomst gaat. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan de door u gemelde levertijd. Wij doen dan ons best om z.s.m. te leveren, maar dit kan later zijn dan u verzocht heeft. U gaat hier ook mee akkoord wanneer u akkoord gaat met deze leveringsvoorwaarden. Bent u niet akkoord, bestelt u dan 1 dag van te voren voor 14 uur. Leveringen voor 8 uur en na 15.30 uur in overleg.

Wij beleveren alleen klanten in Zwolle.

Specialiteitenhuys Hulsebosch streeft naar het leveren op de gewenste tijd, maar is niet aansprakelijk wanneer de levering door omstandigheden later plaatsvindt, kortom onvoorziene omstandigheden voorbehouden. Zeker wanneer er besteld is op de dag zelf voor levering van de lunch op dezelfde dag, dan kunnen wij de door u gewenste levertijd niet garanderen. De orderbevestiging is bindend en bestellingen worden worden dan verzorgd en geleverd op volgorde van binnenkomst. Wanneer u de morgen zelf besteld voor de lunchtijd dan doet u verstandig aan om altijd even telefonisch contact op te nemen met onze winkel tel.038-4541807  om te vragen of het levertijd lukt. Houdt er rekening mee dat wij veelal tussen 12-13 uur telefonisch niet bereikbaar zijn ivm lunchdrukte in onze winkel. Bestellingen kunnen online geplaatst worden, maar ook per e-mail of per telefoon.

Prijzen zijn onder voorbehoud van reken/prijsfouten, wij behouden ons het recht om de prijs aan te passen, wanneer deze onverhoopt foutief vermeld staat op onze website. Tussentijdse verkopen voorbehouden.

Voor leveringen kleiner dan EUR 25,= excl. btw (= EUR 27,50 incl. btw) rekenen wij een bijdrage in de bezorgkosten van EUR 6,90 excl. btw (= EUR 7,50 incl. btw) Wij leveren  helaas niet onder de EUR 20,00 excl. btw (= EUR 21,80 incl. btw), dit heeft te maken met de hoge kosten voor het bezorgen.

Annuleren kan alleen tot 1 dag van te  voren voor 15 uur of op de dag van levering zelf voor 9 uur, mits er geen speciale producten ingekocht c.q. gemaakt en/of besteld zijn voor deze bestelling. En als u op de dag zelf besteld dan kunnen wij nooit de levertijd garanderen. Wij streven er wel naar, maar zijn niet verantwoordelijk als de levertijd door drukte (veel)  later wordt dan u zou hebben gewenst en u bent ten alle tijden wel verplicht om de factuur na de tijd te betalen, hiermee gaat u ook akkoord wanneer u akkoord gaat met deze voorwaarden.

Bij annulering later dan ‘s morgens 9 uur op de dag van levering wordt e.e.a. 100% aan u in rekening gebracht.

Voor particulieren geldt: U dient altijd bij afhaling of bij bezorging contant af te rekenen in onze winkel of na overleg bij onze bezorger.

Voor particuliere catering van bv. hapjes en opgemaakte salades geldt: U dient dit altijd van te voren te betalen minimaal 3-4 dagen van te voren in onze winkel of alleen na overleg bij aflevering.

Voor particulieren en bedrijven geldt:
Als er bruikleen producten worden geleverd, bv. soepbuffetpan, opscheplepels, servies, schalen, manden e.d. en deze zijn manco of er wordt bij afhaling breuk geconstateerd, worden deze tegen de nieuwwaarde aan u doorberekend.

Voor bedrijven geldt: na aflevering ontvangt u z.s.m. een factuur, welke u dan per bank binnen 14 dagen na ontvangst van deze factuur aan ons dient te voldoen. 

Wanneer u uw bestelling bij ons plaatst per telefoon of per e-mail of via onze website dan geldt, ook dan gaat u akkoord met onze betalingstermijn: betaling binnen 14 dagen.

Bij latere betalingen – zonder overleg – kunnen wij u extra kosten in rekening brengen.

Wanneer u nu doorgaat met bestellen dan betekend dit dat u akkoord gaat met al onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden welke hier vermeld staan.

Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij onvoorziene situaties, zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor geleden schade.

Wanneer u bij ons besteld gaat u akkoord met ons AVG privacy statement welke te lezen is op onze website.

Op het moment dat u bij ons besteld doet u als klant afstand van uw recht op ontbinding van deze overeenkomst (consument heeft geen recht op herroepingsrecht), producten kunnen niet worden geretourneerd.

Uitsluitingherroepingsrecht producten:
*Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk)
*Producten kunnen bederven binnen de bedenktermijn.
*Alcoholische dranken waarvan de prijs overeengekomen is bij het afsluiten van een consumentenkoop, maar en welke speciaal voor de klant is  ingekocht en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van de schommelingen van de markt waarop de handelaar  geen invloed heeft. 
*Producten die niet geschikt zijn om te worden geretourneerd om redenen van gezondheidbescherming of hygiëne o.a. levensmiddelen.
April 2